Seznam stránek

22 října 2019

Projekt X-Magazínu A-A v příští 6. sezóně

Za 2 měsíce se přehoupne letopočet na dvě dvacítky, tedy 2020. Pro AzaNoviny X-Magazín A-A to bude znamenat vstup již do 6. sezóny. Celý projek je konsolidován a pevně usazen. V příštím roce plánujeme dlouhodobě některé změny a zkvalitnění. Uvažuje se i o tom, že by se celý projekt či některé jeho části v druhé polovině příštího roku mohl více profesionalizovat.




K jednotlivým titulům:

AzaNoviny - Tady by mělo dojít k již avizovanému sloučení rubrik Chaty a Diskuní fóra v jednu kategorii. Lehká úprava některých dalších kategorií je též uvažována, ovšem žádné výrazné změny nejsou plánovány, tudíž náš hlavní web by měl po všech stránkách zůstat stejný, jen s lehkými úpravami.

AzaŽurnál - Náš II. kanál by měl v příštím roce projít výraznější změnou, neboť krom přibývajících článků (jednou za půl roku) týkajících se statistik návštěvnosti chatů, tak nějak stagnuje dlouhodobě ve stejné podobě. Tudíž zde bychom chtěli na některých věcech zamakat.

X-Fórum - To prošlo v minulosti mnohými změnami vzhledu, stávající design hodláme dlouhodobě udržet. Problémem zde je velmi nízká uživatelská aktivita. Na její oživení recept neznáme, každopádně i zde se plánují nějaké kosmetické změny vzhledu, přidání nějakých kategorií fór, například Mobilní telefony.

Xglosy - Tento osobní blog našeho zakladatele Anděla Azazela, pod který spadají i jeho X-Fejetony, se dizajnově nijak nezmění, Anděl Azazel uvažuje o rozšíření rubrik, prý se máme nechat překvapit.



Vaše Naše AzaNoviny

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)