Seznam stránek

28 listopadu 2021

Změma loga AzaNovin

Změna je život. A AzaNoviny jsou živoucí, takže mají svůj vývoj. Podoba legendárního loga s lascivní ďáblicí před pentagramem už neodpovídala současným požadavkům projektu, jednoduše se logo stalo nevyhovujícím. Tak nějak už nevyjadřovalo nic, tudíž byla potřeba změna, a to radikální změna. Logo bylo výrazně zjednodušeno a vytvořeno tak, aby odpovídalo současným požadavkům projektu i vlastně tak nějak době.

Vzniklo úplně nové logo ve dvou variantách, tedy tmavé a světlé. Může být použito na různých místech tak, jak bude tomu kterému místu vyhovovat. Nové logo už vyměnilo to staré na sociálních sítích Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest a Flickr.


Nové logo AzaNovin Tmavé

Nové logo AzaNovin Tmavé


 

 

 

 

 

 

Nové logo AzaNovin Světlé

Nové logo AzaNovin Světlé


 

 

 

 

 

 

Na všechna stávající loga celého projektu, tedy i jednotlivých jeho součástí a akvizic, se můžete podívat v galerii na Flickru ZDE.

Staré logo zůstane součástí stávajícího loga patrně jen zde na Blogu, jako připomenutí si kořenů. Přeci jen by nemělo zmizet úplně, protože AzaNoviny provázelo od jejich vzniku, tedy téměř celých 7 sezón (Projekt AzaNoviny vznikl 17.06.2015)


AzaNoviny
Xmagazín A-A



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)