Seznam stránek

06 května 2022

Květnové info, novinky a plány v projektu AzaNoviny Xmagazín A-A

Projekt AzaNoviny Xmagazín A-A

Už se to blíží. Ano, ano.. 17. červen je již na dohled. Tudíž je nejvyšší čas přemýšlet o tom, jakým způsobem oslavíme 7. výročí vzniku celého projektu.

 

AzaNoviny

AzaNoviny projdou lehkou úpravou, která se bude týkat rubrik. Dosavadní rubrika "Chaty a diskuzní fóra" buď úplně zanikne či bude velmi upozaděna. Důvod je jasný, je to jediná rubrika, která není pravidelně zaplňována obsahem, protože není čím ji zaplnit, neboť klasické retro chaty a vlastně i klasická diskuzní fóra v současnosti značně skomírají či mnohé už ukončily provoz. Navíc tento segment už dnes nikoho moc nezajímá. Naopak vznikne nová rubrika, která by se mohla jmenovat "Technika", kam budou směrovány články, které již drahnou dobu vznikají, ovšem do stávající struktury rubrik jsou nezařaditelné, většinou vycházejí tedy v rubrice "Zprávy a zprávičky". My si ovšem myslíme, že by si určité články zasloužily míti svojí kategorii.

 

Rubrika Chaty a diskuzní fóra - AzaNoviny
Rubrika Chaty a diskuzní fóra na AzaNoviny.eu


V současné době probíhá též změna v umístění a zobrazování reklamy, nyní je tato záležitost v takovém přechodném období.



AzaŽurnál

Tak s tím to nyní vypadá bledě, vlastně to s ním nevypadá vůbec, protože nová podoba AŽ neexistuje. Více si o tom můžete přečíst na stránkách "A-A Projekty" v článku Patálie s AzaŽurnálem. Statistiky návštěvností retro chatů na podzim budou, kde dojde k jejich publikování není jisté, snad již na novém webu AŽ.


AN

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)